Kniha návštěv – recenze hostů na služby a ubytování

Napiště nový záznam do knihy návštěv

 
 
 
 
 
 
 
 
Pole označené * jsou povinná.
Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.
Je možné, že váš záznam bude viditelný pouze v guestbooku poté, co jsme jej přezkoumali.
Vyhrazujeme si právo upravovat, mazat nebo nezveřejňovat položky.
(žádné záznamy)

Pavel Rožánek: Velmi spokojen, výborná kuchyně, příjemní lidé, hezké ubytování, vyhřívaný bazén, nemám výhrady proto dávám 5 z 5,doporučuji všem kdo si chce odpočinout.*

Vladimír a Ivana: Byli jsme na dovolené od 27.4. do 30.4.2018 Byli jsme maximálně spokojeni. Klidné prostředí, v penzionu na co si člověk vzpomene, výborná kuchyně a vydatné porce snídaní i večeří. Mám i osobní zkušenost, že si pan Nosek pamatuje to co máte rádi k jídlu i dva roky od posledního pobytu v penzionu. Velmi přátelský přístup až má člověk chvilkama pocit, že je součástí rodiny. O naší příští dovolené máme rozhodnuto.

manželé Judytkovi: Na velikonoční víkend 2018 jsme si sem přijeli odpočinout a to se také povedlo. Pokojík dobře zařízený, měli jsme soukromí. Náš pobyt začal večeří, která nás mile překvapila, domácí kuchyně paní Noskové je opravdu skvělá. Ještě víc překvapeni jsme byli následující ráno skutečně „obří“ snídaní, ze které si vybere každý podle svého gusta. Majitelé jsou velmi vstřícní, o své hosty se dobře starají, vše se s nimi dá domluvit. Pan Nosek je nejen dobrý hostitel, ale také výborný vypravěč. Vyzkoušeli jsme si tento typ pobytu, vybrali jsme si dobře a můžeme jen doporučit. Zdravíme manžele Noskovi a děkujeme za příjemný víkend.

Martina a Jirka: Vše v naprostém pořádku, byli jsme velice spokojení. Útulný, čistý pokoj, milí majitelé a výborné jídlo. Děkujeme a vřele doporučujeme.

Silvia: Nun ist es schon das 19. Mal dass wir hierher in den Winterurlaub kommen: der Olaf, der Stefan, der Andi, die Silvi, der Alex, die Maja und der Jonas. Trotz Erkältungen haben wir den Urlaub genossen. Die Pisten waren gut. Die Sonne schien drei Tage lang für uns und so hat das Skifahren noch mehr Spaß gemacht. Dieses Jahr waren wir am Spicak, in Rockytnice und in Redice. Der Jonas kann jetzt Schanze springen und sich auf der Piste drehen. Seine Mama traut sich die blauen und roten Pisten runter. Die Pension U Nosku hat uns wieder sehr verwöhnt und so gab es außer dem leckeren Essen zusätzlich eine wunderschöne Torte, viele Eisbecher und noch mehr Palatschinken. Das Massagebett ist eine Wucht und hat prima gegen Muskelkater geholfen. Wir vergeben 6 von möglichen 5 Sternen für die Pension! Und nächstes Jahr kommen wir wieder zum 20. Jubiläum. Silvia

Gabriela: Jestli se chcete nechat totálně rozmazlit, tak jedině v tomto penzionu. Byli jsme zde na Vánoční pobyt a rozhodně to byl vánoční pobyt v Ráji 🙂 Majitelé jsou velmi milý a vstřícní lidé, nic tu není nemožné, kuchně paní domácí je naprosto famózní a budeme možná potřebovat absolvovat otučňovací kúru. Moc děkujeme. Není nic co bysme vytkli. Už při odjezdu se nám stýskalo! Určitě se vrátíme  Gabriela, Jan a Lada

Šárka a Zuzka: Již se opakujeme, ale jinak to nelze – víkend byl opět naprosto super. Každý rok se nám chce domů méně a méně :-). Sice teď budeme minimálně týden schazovat nabraná kila, ale tak dobré jídlo na talíři prostě nechat nejde  . Už se těšíme na příští rok.

Novákovi: Moc děkujeme za příjemný pobyt ve vašem penzionu. Vše v naprostém pořádku, jídlo bylo výborné a pan domácí s jeho paní ještě lepší. Určitě jsme tam nebyly naposledy a těšíme se na Vás příští rok.

Melníkovi: Byli jsme tu podruhé a doufáme, že ne naposled. Do oázy klidu a pohody u Nosků se budeme rádi vracet. Vše bylo supr, počínaje skvělou snídaní, večer pak vířivka a masáž. Potřebovali jsme si odpočinout, což se nám povedlo a ani se nám nechtėlo domů. Pobyt u Nosků vřele doporučujeme.Tak doufejme, že brzy na shledanou.

Šimkovi: Celkový dojem z pensionu byl nad všechna očekávání. Ihned po příjezdu se nám pan domácí věnoval a vstřícně nás ubytoval do malebného a přesto prostorného pokojíčku, kde nám nic nechybělo. Na pokoji byl absolutní klid, okolních zvuků nebylo slyšet a v noci ani na krok vidět 🙂 Snídaně byla jako pro pány – exklusivní ( spousta pěti hvězdičkových hotelů by si mohlo vzít příklad). Celou snídani je přítomen pan domácí a jakmile vidí, že vám něco chybí, hned doplní nebo se aspoň zeptá. I přesto, že jsme neměli zaplacenou polopenzi, ochotně nám vyšel vstříc (Krkonošské kyselo a Koprovka s domácími knedlíky – jako od babičky). Když nevíte, kam na výlet, srší nepřeberným množstvím tipů. Vřele doporučujeme pro všechny, co mají rádi domácí přátelské prostředí a nepotrpí si na přehnaný hotelový luxus. Určitě budeme doporučovat dále. A doufáme, že bude volný pokoj, až zase budeme chtít na návštěvu. 🙂 🙂

Španihelovi: Tento rodinný pension doporučuji všem, kteří hledají příjemné ubytování a přátelskou atmosféru. Wellness procedury jsou na dobré úrovni. Paní Nosková je skvělá kuchařka, vaří s láskou a bez chemie. Pan Nosek je velmi komunikativní, ochotně obsluhuje pokud se chcete podívat po okolí, doporučí zajímavá místa na výlet. Děkujeme za krásný pobyt plný dobrého jídla a odpočinku.

Petříkovi: Děkujeme za krásný pobyt, doporučujeme všem lidem nejen v zimě, ale i v létě, můžete si vzít sebou pejska a majitelé se o vás starají jako v bavlnce….všem doporučujeme

Šíp: Děkujeme za příjemný pobyt, apartman byl útulný a snídaně velké a chutné, vždy teplý bazén a klidné večery. Příelkyně byla z 24h teplého 28+stupňů bazénu nejvíce nadšená. Přejeme hodně milých hostů!

Tomáškovi: Velké díky, vše bylo prostě super.

Posledníkovi: Takhle skvěle strávený prodloužený víkend snad nepamatujeme. Příjemné ubytování, v noci opravdová tma a ticho. Naprosto skvělá domácí kuchyně (a ty polévky – předchozí komentáře nelžou), pokaždé nějaká napečená mňamka jako dezert. Wellness – znovu opakujeme, že předchozí komentáře nelžou. A velké poděkování panu masérovi za masáž a skvělou konzultaci k rozcvičování před a po sportu. Moc děkujeme a přejeme majitelům hodně elánu. Rozhodně doporučujeme.

Balšánová: Děkujeme za velmi pěkný a pohodoví velikonoční pobyt ke kterému nemáme žádné připomínky,jídlo velmi dobré,pokoje čisté teplo a útulno,rovněž velnes neměl chybu.Určitě se ubytujeme znova

Melníkovi: Velikonoce 2017: Ubytování u Nosků je supr. Příjemní a ochotní majitelé, v penzionu čisto, teplo,výborné jídlo. Nebyl problém tady být i s naším pejskem. Určitě zas, a doufám, že brzy, přijedeme. Díky moc za fajn relax.

Věra: U Nosků se nám vždy líbilo a zase přijedeme. Zdravíme.

Zahálkovi: Děkujeme za krásný 4 denní silvestrovský pobyt. Rodinná atmosféra, skvělé jídlo, perfektní wellness. Rádi se vrátíme 

23.12. -27.12.2016: Děkujeme Vám oběma za pěkné vánoční chvíle strávené ve Vašem penzionu. Oceňujeme hlavně takřka rodinné prostředí a pohodu, vč. vybaveného welness a poskytnutých služeb. Přeji Vám proto do budoucna hodně zdraví, elánu, sil a spokojených klientů. S pozdravem Mirek a Eva Pečených.

Bohus Orsag: Velke podekovani manzelum Noskovym za skutecne perfektni vanoce. Kuchyne pani Noskove je bozi a to neprehanim. Nejvetsi podekovani jim oboum. Mohu vrele doporucit vsem co si chteji uzit dokonaly relax. Bohus Orsag s Romanou Pavlikovou

Šárka a Zuzka: Velký dík za již pátý „víkend s vůní konopí“. Znovu vše na jedničku s hvězdičkou a už se moc těšíme na další  

V_A_M: 25.10. – 29.10.2016: Zde je vše podřízeno tomu, co si přeje host, včetně stravovacích specialit. Což mimo jiné znamená, že se sem nedá jezdit ve snaze zhubnout, i když denně našlapete 10 km po překrásných okolních horách :-). Pokoje i sociální zařízení čisté, příjemně vytopené. Ač v Česku, zajímavý výběr moravských vín. Noci tiché a tmavé, krásné spaní. Snad jen malá lednička by v pokoji mohla být (noční žízeň …  ). Místo, kam se se člověk bude rád vracet.

Jiří a Helenka S.: Děkujeme za superodpočinkový relax pobyt . Vynikající domácí kuchyně,rodinné prostředí-ubytování i relax procedury znamenaly pro nás nádherně strávený týden dovolené.Manželé Noskovi svoji ochotou,péčí o každého hosta dělají nádhernou atmosféru rodinného penzionu. Díky za to. Mohu jen plně doporučit . P.S Nejezděte sem zhubnout-to se vám nepodaří.

Mrázkovi: Hezké ubytování, dobré jídlo, výtečný přístup majitelů .. jen bych opakoval předchozí pozitivní komentáře. Hlavní devizu ale vidím v široké nabídce Wellness procedur zvládnuté na profesionální úrovní a špičkovém vybavení. A to vše za velmi přijatelnou cenu.

Márovi: velice příjemné, milé, domácí prostředí, ochotní majitelé, stravování vynikající!

Katka: Pension můžeme jedině doporučit. Měly jsme zde (3 baby) super dovolenou. Ubytování čisté, pokoje s výhledem do lesa a prostorné. Bazén krásný, jídlo luxusní – domácí. Snídaně bohaté. Spousta vyžití pro děti. Majitelé jsou milí a moc ochotní  .

5.8.2016: Díky za krásný pobyt,pestrou a vydatnou stravu,čistý a útulný pokoj,ochotu a odpovídat na naše všetečné otázky. A v neposlední řadě trpělivost při řádění našich svištů. Budeme Vás všude chválit. Tobolkovi – Hořice

28.-31.7.2016: Děkujeme za krásný pobyt,vynikající domácí strava,na rodinný pension nadstandardní vybavení pokojů,skvělý bazén s nádherně teplou vodou,skvělé masáže,ochota a příjemné vystupování majitelů. Určitě budeme doporučovat a rádi se sem znovu vrátíme. Novákovi z Prahy

Lenka a Lukáš: + Vybavenost pokojů. Pokoje jsou krásné, moderně zařízené a čisté. K dispozici je stoleček s pohodlnými křesly, spousta úložného prostoru ve skříních, LCD televize a nesmírně pohodlná postel. Obvykle mívám problémy v cizím prostředí spát, zde jsem ale neměla sebemenší problém – postele jsou měkké, povlečení nesmírně příjemné a voňavé. V noci je v pokojích neproniknutelná tma a naprosté ticho, což také nahrává velice příjemnému spánku. Koupelna je rovněž vybavena dostatečnými úložnými prostory, krásnou čistou sprchou a fénem. + Wi-fi připojení. Internet na pokojích je rychlý a spolehlivý. + Strava. Snídaně jsou opravdu bohaté – talíř obložený salámy, sýry a zeleninou, domácí pomazánky, vajíčka, buchty, palačinky, ovoce, dezerty… každý den na nás čekalo nějaké příjemné překvapení. Samozřejmostí ke snídani byla také káva a džus. Také na večeřích jsme si bez výjimky pochutnali. Ke každé večeři jsme dostali poctivou domácí polévku, na které se rozhodně ničím nešetřilo a na které jsem si pochutnala, přestože obvykle polévky příliš ráda nemám. Večeře byly chutné, vše domácí a poctivé – člověk zde rozhodně nezhubne 🙂 Lze se domluvit prakticky na čemkoliv, pan i paní domácí nám vycházeli vstříc v každém našem přání, téměř vždy nám nabízeli, jestli nechceme přidat. 🙂 + Bar. Prakticky kdykoliv jsme měli možnost vybrat si z mnoha druhů kávy, vína, piva, nealkoholických nápojů či třeba zmrzliny. To vše na otevřený účet, takže jsme s sebou nemuseli neustále nosit peníze, což také považujeme za velké plus. + Bazén. Krásný, vyhřívaný bazén v absolutním soukromí, zdarma jsme měli k dispozici lehátka a nafukovací lehátka do vody. Voda byla opravdu příjemná v každém počasí, nebyl sebemenší problém, pokud jsme si chtěli bazén otevřít/zavřít podle toho, jak to vyhovovalo nám. + Wellness. Z mnoha nabízených procedur jsme využili relaxační masáž, při níž byla paní masérka opravdu pozorná, dalo se s ní domluvit na jakémkoliv přání. Rovněž jsme využili také infrasaunu, s níž jsme do té doby neměli žádnou zkušenost a ze které jsme byli nadšeni. Saunu je možné využít v absolutním soukromí, v němž jsme měli jistotu, že nebudeme nikým a ničím rušeni. Příjemným zpestřením byla také možnost pustit si v sauně vlastní hudbu. + Parkování. Auto bylo možné za poplatek zaparkovat ve dvoře a nemuseli jsme se tak bát o majetek v něm uschovaný. K vjezdu do dvora jsme dostali vlastní klíče od brány, takže jsme nemuseli být na nikom závislí a mohli jsme do penzionu a z něj odcházet podle libosti. + Domácí. Pan majitel je nesmírně přátelský, otevřený a maximálně proklientský člověk, který s nevídanou ochotou vyhoví každému přání, které si my, jako hosté, vymyslíme. Pro něj, stejně jako pro jeho paní, není nic nemožné a jde vidět, že svoje hosty mají opravdu rádi a v první řadě dbají o jejich spokojenost. Ke každému přistupují osobitě, přátelsky, snaží se přizpůsobit potřebám každého. Ochotně doporučí možnosti výletů podle konkrétních potřeb jednotlivých hostů. – Přestože jsme se intenzivně zamýšleli, nenapadlo nás nic, co bychom penzionu měli vytknout. Celkově jsme byli s pobytem u Nosků maximálně spokojeni. Snad ještě nikdy jsme se nesetkali s tak přátelským a osobitým přístupem, jde vidět, že majitelé pro svou práci žijí a mají ji rádi, což přináší ovoce v podobě spokojených hostů. Ač se jedná o rodinný penzion, vybavenost pokojů, stejně jako jeho nabízené služby, v mnohém předčí leckteré tříhvězdičkové hotely, se kterými jsme se potkali. Penzion rozhodně doporučíme a rádi se sem vrátíme, až se zas příště vypravíme do Jizerských hor.

9.7. -16.7.2016: Děkujeme za krásný a příjemný pobyt. Rádi se k Vám brzy zase vrátíme. Kocourkovi

9.7 – 14.7.2016: Moc Vám děkujeme za úžasné ubytování,skvělé snídaně /za vyhovění našeho přání-palačinek a krupicové kaše/a výborné večeře. Opravdu se nám tu velmi líbilo a určitě se zde znova ukážeme. Vít starší,Vít mladší a Kristýna Vopálkovi – Č.Budějovice

2.7. -6.7.2016: Příjemně strávená dovolená,hezké a čisté ubytování,dobré zázemí pro děti,bohaté snídańové menu,starostlivý pan domácí,který nám opekl buřtíka na ohni. Děkujeme Monika,Standa a Natálka Hladěnovi – Pardubice

4.7.2016: Děkujeme za krásné ubytování se skvělým a laskavým přístupem a za vynikající masáže. Bylo tady fajn. Vlaďka a Markéta Horňákovy – Nymburk

19.6.2016: Dostala jsem k narozeninám pobyt tady u Vás a byl to nejkrásnější dárek. Děkujeme za velmi příjemný pobyt,za Vás,protože jste úžasní. Bylo nám dobře a určitě se vrátíme. Magda a Aleš Svobodovi

12.6.2016: Děkujeme moc za velmi příjemný prodloužený víkend,bezva přístup, super ubytování a luxusní jídlo. Držíme palce,ať Vám to šlape dál,rádi se sem vrátíme. Manželé Šťávovi – Vysočina

Věra a Mirek: Opět jsme přijeli k Noskům, byli jsme spokojeni a za vše moc děkujeme. Senioři z Hradce.  

Koubovi: Byli jsme zde ubytovani na zacatku dubna spolecne s dvemi malymi detmi. Venku zrovna prselo. I presto jsme si to uzili. Deti ocenily zejmena prijemny pokoj,pratelskeho pana Noska,vynikajici jidlo a domaci,presto luxusni,dezerty,venkovni houpacku,mohly si pohladit venku kocicku. Uz se mic tesi na priste na koupani ve venkovnim vyhrivanem bazenu. Les je za vraty a tak si uzili i prochazku a nadherny vzduch. Moc dekujeme,ze nam manzele Noskovi vysli vstrict v pozadavcich i ubytovaci kapacite.

15. -17.4.2016: Moooc děkuji za luxusní pobyt.Jídlo bylo perfektní,masáže nezapomenutelné,pan Nosek milý a příjemný společník.Prostě vše nej,nej,nej…. Určitě se sem ráda s celou rodinou vrátím. Děkuji moc Jitka R.

Petra,Petra a Verča: Děkujeme za krásný a pohodový víkend, bylo to u Vás moc fajn  . Paní Nosková opravdu skvěle vaří, večeře jak od maminky 

24.3. – 28.3.2016: Děkujeme za krásný velikonoční pobyt,naprosto luxusní domácí kuchyni,čistý pohodlný pokoj, ochotu a vstřícnost. Rádi se vrátíme R.Miková a P. Krupička – Praha

24.3. -28.3.2016: Děkujeme za přepychový velikonoční pobyt,skvěle jsme se zrelaxovali,velice dobře najedli. Veliká pochvala p.Noskové za skvělé jídlo a p.Noskovi za velkou ochotu. Těšíme se na další návštěvu. H.Balšánová a V. Dostál

25.3. – 28.3.2016: Datum 29.03.2016 Velikonoční wellnes pobyt – v Relax pensionu u Nosků Děkujeme za krásný „velikonoční pobyt“.Bylo zde hezky,domácí kuchyně úžasná. Nezapomenutelný pobyt. Moc děkujeme. L. a M. Stupkovi – Křižanov

18.2. – 21.2.2016: Napili jsme se,užili jsme si a hostům z vedlejšího pokoje děkujeme za vynikající slivovici. A za vynikající kuchyni zdravíme paní domácí. Zase někdy příště. Ondríkovi – Roztoky

18.2. – 21.2.2016: Děkujeme za krásný prodloužený víkend,skvěle jsme zaběžkovali ,panu Noskovi za velikou ochotu ve všem vyhovět. Zas někdy nashledanou ! Lázničkovi – Bory

12.2. -14.2.2016: Děkujeme za ubytování,skvělý přístup,ochotu,velké porce jídla a pohodovou atmosféru. Tým Seat – Rituál s.r.o

Katka a Honza: Super víkend na užasném pensionku kam se jako už po několikáté rádi vrátíme.Super domácí kuchyně,relax,masáže,příroda a hlav  ně ticho k odpočinku.Zdravíme a zase příště 🙂  

30.1-6.2016: Mit Regen fing die Woche an und wir hatten grosse Angst, dass unser Ski-Urlaub ins Wasser faellt. Aber siehe da, nach einem Shopping-Tag in Harrachov kam der Schnee zurueck und am letzten Tag auch noch die Sonne. Wir hatten Spass und gutes Essen, wir hatten genuegend Alkohol und tolle Spieleabende. Zu unserem 17. Jubilaeum hier gab es ein geniales Feuerwerk und eine einzigartige Schneemann-Torte. Herzlichen Dank an Ales und Ola und Susanna. Die Reisegruppe Potsdam-Dresden.

22.1 – 24.1.2016: Velice příjemně strávený víkend,skvělý a velice ochotný personál,úžasné masáže. Domácí kuchyně výborná.není co vyčíst. Doporučíme. Maděrovi, Liberec

27. 12. – 2. 1. 2016: Báječný silvestrovský pobyt spojený s relaxací a výbornou kuchyní. Klidný domácí penzion, velmi příjemní majitelé Noskovi. Starali se o nás báječně, vřele doporučujeme. Slávka a Pavel
Věra a Mirek: Velmi příjemné přijetí a romantický víkendový pobyt dokázali nám zajistit manželé Noskovi, za které jim patří upřímné poděkování s přáním hodně spokojených zákazníků. 29.11.2015 senioři z Hradce
30.10. -1.11.2015: Víkend s vůní konopí. Doporučujeme vřele,u Nosků je vždycky skvěle Zuzka a Šárka
30.10. -1.11.2015: Romantický víkendový pobyt. Mnohokrát děkujeme za nádherný víkendový pobyt. Moc se nám tu líbilo a rádi se budeme vracet. Vše bylo naprosto dokonalé a každému můžeme doporučit. Manželé Kodytkovi – Džbánov
16.-18.10.2015: “Ein sehr freundliches Ehepaar sorgt für einen angenehmen Aufenthalt und für eine sehr gute Verpflegung.Wir hatten für 2Tage Frühstück und Halbpension gebucht. Alles sehr gut.” – Die Betten leider ein bischen zu hart. Kurt Schmidt
9.10. -11.10.2015: Velice příjemný pobyt,výborná kuchyně,pokud chcete hubnout tak sem nejezděte. Rádi se přijedeme opět najíst . Alena a Alena – Dobruška
26.9. – 28.9.2015: Romantický víkend v Jizerkách Moc děkujeme za příjemný pobyt.Skvělé procedury,krásná krajina.Poznali jsme skvělé lidičky kteří jsou vzácní.Ve společnosti našich přátel je budeme určitě doporučovat. Velké dík !! Dana a Franta Orlické hory
Manželé Zajoncovi: 25.9. – 28.9.2015 Romantický víkend v Jizerkách Děkujeme za moc krásný pobyt,příjemné zacházení,skvělé procedury.Určitě vřele doporučujeme. Jídlo bylo skvělé,ubytování čisté a příjemné. Ještě jednou děkujeme ! Manželé Zajoncovi – Praha
17. -20.9.2015: Mockrát děkujeme za velmi příjemný pobyt.Jsme motorkáři kteří nikdy nejezdí na stejné místo. V tomto případě uděláme vyjimku a určitě se sem vrátíme. Dana a Zdeněk – Lovosice
30.8.2015: „Pobyt pro seniory“. Děkujeme za příjemný a pohodový pobyt, za masáže které nám rozproudily naše stará těla.Děkujeme za bohaté snídaně a večeře. Někdy nashledanou – Manželé Sotonovi – Hejnice
Simona a Honza z HK: Děkujeme za úžasný pobyt ve vašem penzionu. Úsměv na tváři, ochota, vstřícnost, dobrá nálada, všude čisto, výborná domáci kuchyně a obrovské porce jídla..perfektní péče o hosty! Báječná výřivá vana a masáž zakončily dny po výletech v Jizerských horách. Velice si vážíme práce takových to lidí,kteří si přejí a udělají vše,aby se host cítil příjemně a odjížděl spokojen.Oáza klidu:) Přejeme pevné zdraví a nervy s námi hosty:) Jste jedineční!! Doufám,že se k vám po čase zase vrátíme!
16.8.2015: Děkujeme za krásný odpočinek a únik od všedních starostí a povinností. Užili jsme si tu nádherný klid,rozmazlování těla i ducha a neskutečnou pohodičku. Určitě rádi zase přijedeme. Alena a Jiří – Nymburk
10.8. – 15.8.2015: Příjemný pobyt,chválíme,chválíme. Děkujeme Jitka a Čenda Pavlíkovi
14.8.2015: Mockrát děkujeme za super pobyt. Jen litujeme, že jsme nemohli pobýt déle,ale to příště napravíme.Cítili jsme se tu jako u babičky na chatě,opravdu krásné domácí prostředí. Přejeme hodně zdraví a mnoho dalších spokojených hostů jako jsme byli my. Tom a Deniska Most a Teplice
13.8.2015: Vždycky jsem si říkala ,jak asi vypadal Ráj na zemi.Ted už to vím. Ráj na zemi jsme objevili u Nosků. Neuvěřitelný přístup rodinného tria dle hesla náš zákazník náš pán, naprosto úžasná domácí kuchyně paní Noskové,příjemné procedury – prostě paráda !!! Vřele doporučujeme s díky Horákovi
13.8.2015: Mnohokrát děkujeme za nádhernou dovolenou.Měli jsme se pohádkově,královské snídaně i večeře,počasí na objednávku.Velkou poklonu manželům Noskovým !!! Přejeme mnoho zdraví a sil do dalších „sezon“. Jana a Petr z Brna
7.8.-12.8.2015: Dakujeme za moc milé prijatie,cítili sme sa u Vás ako doma. Radi se k Vám vrátíme.Je tu krásny kúsok zeme. Prajeme Vám moc a moc spokojných hostí ako my. Alica,Milan a Tadeáš z Bardejova
1.8.- 8.8.2015: Děkujeme za velmi příjemný a pohodový pobyt. Moc se nám tu líbilo. Děti byly nadšené z bazénu s krásně teplou vodou a ze skluzavky s houpačkou a my zase ze skvělého pohoštění at už u snídaně či bazénu. Přejeme Vám ,at se stále daří! Veronika,Roman,Sofinka a Šíma.
3.8.- 8.8.2015: Moc děkujeme za krásnou dovolenou. Výborné jídlo a převeliká ochota. Moc děkujeme za výborné masáže a též za výbornou kuchyni. Noskovi by naučili naší vnučku Nelinku i jíst. Určitě doporučíme ostatním. Zlata, Slávek a Nelinka Otavovi
11-14.7.2015: Krásné rodinné prostředí.Příjemné ubytování a perfektní stravování. Rády se opět vrátíme. Holky z Dalskabátů
Kanarádky: Výborné jídlo, přátelská atmosféra, provoněný dům bylinkami. Velká vstřícnost ze strany majitelů. Doufáme, že to není poslední návštěva. Všem vřele doporučujeme, jak ženskému týmu, tak manželským dvojicím.
Eva a Marie: Děkujeme za pěkně připravený víkendový pobyt pro seniory v termínu od 8.5.-10.5. 2015 a doporučujeme ostatním. Nabízené služby – procedury bylo možno upravovat podle potřeby stejně tak i časy snídaní a večeří, vřele doporučujeme domácí kuchyni která neměla chybu. Eva z Ledče n/ Sázavou a Marie z Golčová Jeníkova
1.5. – 3.5.2015: Děkujeme za příjemný pobyt,výborné jídlo a pěkné procedury. Doporučujeme všem. Radka a Honza z Bělé pod Bezdězem
26.4. – 29.4.2015: Klidné,krásné prostředí,výborná strava,milý a vstřícný majitel pensionu. To je tak ve stručnosti popis 3 denního relaxu zde. Moc děkuji. Stanková Ivana – Praha
Vladimír: 26.4.- 29.4.2015 – Byl jsem zde příjemně překvapen, že i dnes se v pensionech skvěle vaří a navíc se nešetří na množství. Příjemné prostředí a příjemný majitel pensionu.Všem budu doporučovat. Vladimír z Prahy
Pavlasovi: Relaxační velikonoční pobyt – Naše návštěva proběhla v období od 3.4. – 6.4.2015 . Naprostá spokojenost,bez nejmenší chybičky.Perfektní ubytování,jídlo vyníkající. Pan majitel Nosek vždy na svém místě. Poděkování i dalším za bezvadné služby. Manželé Pavlasovi z Manušic.
Holanovi: 3.4. – 6.4.2015 “ Relaxační velikonoční pobyt u Nosků“ Příjemné prostředí,rodinné ubytování.Úžasná domácí strava. Moc děkujeme Jana a Václav Holanovi Hradec Králové
Šorfovi: Děkujeme Noskům za příjemný pobyt, hlavně relaxační procedury jsou perfektní. Kvalitou srovnatelné z velkými wellness centry, ale přístup je naprosto rodinný. Děkujeme ještě jednou za všechno a přejeme množství spokojených klientů . Ivana a Ivan Šorfovi z Příbrami
AW + PW: 13 -15.2.2015 Bylo super! Pyszne sniadania.The Best Dziekujemy AW + PW
25.12.2014 -2.1.2015: Děkujeme za krásné Vánoce a Nový rok. Rodina Bockových s dětmi a Jan Živný
24.12.- 28.12.2014: Chválíme kvalitu a množství jídla.Všude čisto a naklizeno. Dostáváte 1*. Děkujeme Andrea a Jirka Lužice u Mostu
19.12. – 26.12.2014: Děkujeme za krásný,klidný a pohodový vánoční pobyt. Díky dobrým podmínkám pro pohybové aktivity/tůry/ a náledných rehabilitačních procedur jsme si zde pěkně odpočinuli. Jídlo bylo vynikající a majitelé Noskovi o nás velmi dobře pečovali. Dáša a Pepík Kuttnerovi z Horního Slavkova
6.12.-8.12.2014: Děkujeme za pohodový relaxační víkend. Vzorná péče,výborné jídlo a úžasný klid. Petra a Martin
Š a Z: Již potřetí jsme si užily bezva víkend v tomto příjemném penzionku s milými hostiteli a výbornou kuchyní. Načerpaly jsme energii a odvezly si nějaké to kilčo navíc. Už se moc těšíme na příští rok    Šárka a Zuzka
A+K+V: 28.10.2014 – Prima relax v pravou chvíli,odpočinek,jídlo. Snad se zase vrátíme. Anička + Kamila + Vendula z Liberce
K+P: 24.-26.12.2014 Super relax víkend,jídlo výborný a sauna nejlepší. Obsluha na 1. Přibrali jsme 5 kg. Děkujeme Karel a Pavlína Praha
J+H+P+I+M: 17.10.-19.10.2014 – 3 denní pobyt Detox – Děkujeme za super strávený víkend.Vše bylo perfektní – pobyt,relax,jídlo,Noskovi. Bezva dámská jízda…. moc děkujeme !! Jana,Hanka,Petra,Iva a Magda z Liberce
Jana a Jan: 19.9.-21.9.2014 “ Romantický víkend“- Děkujeme za moc krásný a příjemný víkend, moc se nám tu líbilo,jídlo bylo dobré a bylo ho opravdu hodně. Procedury nádherné,relaxační. Majitelé moc příjemní lidé.Všem doporučujeme a rádi se vrátíme. Manželé Benešovi – Velvary
Gabi a Tomáš.: 12.9.-14.9.2014 Děkujeme Vám za pěkný relaxační víkend a hezký přístup k zákazníkům-pěkný rodinný přístup. At se Vám tu daří dalších x let. Gabriela a Tomáš Červení – Rýmařov
Jana a Jarda: 6.9. -12.9.2014  Krásný,klidný a pohodový pobyt.Výborné masáže i koupele,bylo o nás skvěle postaráno.Bezvadně jsme si tu odpočinuli. Děkujeme Jana a Jarda Fišákovi + Mat – Praha PS: Pobyt zde znamená,že následujících 14 dní nesmíte jíst nebo si musíte pořídit větší velikost oblečení.
Abrahámovi -Komíníci: Děkujeme Vám za moc pěkný víkend.Perfektní služby,výbornou stravu a skvělý přístup majitelů. Abrahámovi -Teplice
Marta a Milan: Děkujeme za krásný a pohodový prodloužený víkend ve vašem penzionu.Mohu jen doporučit.Rádi se opět někdy vrátíme  Marta a Milan z Děčína
Jirka a Pavla: Byli jsme zde.Bylo tu moc krásně. Chtěli nás tu asi vykrmit a potom sníst. Tak radši mizíme. Vrátíme se až zhubneme.- Jirka a Pavla Výchovi
Iva Fejfarová: Příjemný odpočinkový pobyt plný dobrého jídla láskyplného přístupu pana a paní domácích. Díky Iva Fejfarová
Bohumila Urbánková: Bylo mně u vás dobře a doufám,že bude i nějaké“příští“. Prožila jsem několik krásných pohodových dnů díky vaší péči a přátelskému jednání. Jídlo bylo perfektní a také lázeňská péče profesionální.Doufám,že si budu moci zase přijet načerpat nové síly.Díky Bohu Urbánková a Tom Praha
Manželé Svítkovi: Romantický pobyt v Jizerkách Děkujeme za krásný víkend,plný pohody,příjemných procedur,skvělé domácí stravy a krásného přístupu a milého chování majitelů Noskových. Rádi se k Vám vrátíme. J a V Svítkovi – Jimlín
Z+V Bečvářovi: Bylinkový májový prodloužený víkend v Jizerkách. Byli jsme tu spokojeni,klid+lázenské procedury+fantastické snídaně.Počasí tak napůl. Z+V Bečvářovi – Pardubice
J. Richter: Na Velikonoční víkend jsme nemohli najít lepší penzion. Beze zbytku splněná Velikonoční nabídka, příjemní lidé, nadstandardní stravování. Určitě se vrátíme. Richterovi
Sylva a Jan: Skvělý velikonoční pobyt,výborná domácí strava,výborná masáž,příjemné počasí pěkné výlety. Prostě bylo fajn !! Sylva a Jan Kastnerovi – Cheb
Andrea a Martin: Moc se nám u Nosků líbilo a krásně jsme si odpočinuli. Všechny služby byly naprosto dokonalé. Masérka je velmi příjemná paní, která má doslova zlaté ruce. Majitelé jsou velice milí a jejich domácí strava je doslova božská mana. Na pobyt strávený v penzionu budeme rádi vzpomínat a budeme ho všem našim známým doporučovat. Děkujeme. Andrea a Martin Novákovi, 20.4.2014
Marie a Jaroslav: Milí Noskovi.Děkujeme Vám za krásně strávený víkend.Maximální spokojenost.Výborné jídlo a pečlivé procedury.Musím se zmínit i o překrásném a přítulném pejskovi.Budeme vzpomínat a určitě Váš pensionek doporučovat.Ještě jednou velké díky. 6.4.2014
Honza a Hanka: Krásný,klidný,pohodový víkend.Péče pana a paní Noskových o hosty excelentní. Jídlo i masáže super.Jen si najít více času…… Honza a Hanka Hubených Příbram
Jitka Němcová: Děkujeme za krásně prožitý víkend, vřele doporučujeme, tady je všeho dostatek, opravdu super. Němcovic z Malšovic.
Lukeš Marek: Děkujeme za velice příjemný pobyt v tomto rodinném penzionu,jsme zde už podruhé a rádi se určitě zase vrátíme.Útulný pokoj,teplíčko,výborná strava,nezapomenutelné welnes s masáží a v neposlední řadě příjemná obsluha milých majitelů.
Silvia:: Wir sind wieder hier gewesen, das kann ein jeder lesen. Und wer nicht lesen kann, der schaut sich diese Bilder an. 15 Mal waren wir jetzt hier, das 16. Mal folgt, das schwören wir. Preussens Gloria und Sachsens Glanz überzeugen auch den kleinsten Hundeschwanz. Wir kommen wieder, das ist klar, mit ganz viel Freude nächstes Jahr, zu Torte, Eis, Braten, Sauna, Bombardino, Frühstück, Knödel, Slivovitz, Palatschinken, Bier….. und noch mehr – zu Ales, Ola und Buddy wieder her.
Manželé Průšovi: Vánoční pobyt zde byl velice příjemný. Ubytování pěkné, procedury dle našich představ, velký výběr, časově vždy přizpůsobené našim potřebám. Jídla bylo moc a dobré. Vše musíme hodnotit na jedničku. Všem vřele doporučuji. 
Kapešová: Vánoční pobyt- vřele doporučuji pobyt U Nosků, vynikající péče o klienta ve všech směrech. Pěkné pokoje, dobrá strava, vynikající osvěžující procedury. Děkuji.
Rodina z Teplic: Jezdíme na tento užasný pension už roky,vždy si zde skvěle odpočineme,nabereme sil a přibereme nějaké to kilo z luxusní domácí kuchyně 🙂 Těšíme se na zimní pobyt,objednáváme hromady sněhu o které nikdy není na Smržovce nouze. Děkujeme 🙂
Šárka, Zuzka: Vrátily jsme se do penzionu po dvou letech a opět vše na jedničku – pobyt, procedury, jídlo i Noskovi. Určitě se sem zase vrátíme a budeme dále doporučovat. Děkujeme.

Hodnocení obsahu
Average Vote: 5/5 Stars
Translate »